Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Legyen minél kevesebb hulladék a környezetünkben!

2020.02.29
07:01
Forrás
Pannon RTV
Mindannyian vágyunk a tiszta, rendezett környezetre, bár mi magunk sem teszünk meg mindent a tisztaságáért.

A szemétgyűjtés és -tárolás is gyerekcipőben jár Észak-Vajdaságban, bár már üzemel a békovai Regionális Hulladéktároló. Mit kell tenniük az önkormányzatoknak, hogy gördülékenyebben és hatékonyabban folyjon a szemét begyűjtése és kezelése? Mire lenne szükség ahhoz, hogy a rendszer működjön? Erről is kérdeztük Góli Csillát, a Regionális Hulladéktároló Kft. igazgatóját a Közügyekben.

Békova
Regionális Hulladéktároló
Góli Csilla

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.