Ugrás a tartalomra
Tanjug/ Zoran Zestic

Lončar: Vučić életveszélyben volt

2019-11-17
13:58
2019-11-17
14:06
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfőt szív- és érrendszeri problémák miatt kórházba vitték pénteken.

Aleksandar Vučić életveszélyben volt, az orvosok mentették meg az életét - nyilatkozta Zlatibor Lončar a Tanjugnak. A szerb egészségügyi miniszter azt is hangsúlyozta, hogy az orvosi csapat megtett minden szükséges intézkedést. Lončar szerint az államfő jól reagált a számára előírt kezelésre. Mint arról korábban beszámoltunk, Aleksandar Vučićot péntek délután a belgrádi Katonai Orvosi Akadémiára szállították szív- és érrendszeri problémák miatt. Korábban már lehetett arról olvasni az újságokban, hogy az államfőnek magas a vérnyomása, ám csak pénteki rosszulléte után közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd.

Zlatibor Lončar
Aleksandar Vučić
kórház
betegség

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.