Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A második világháború áldozataira emlékeztek Felsőhegyen

2021.06.06
14:22
2021.06.06
16:59
Forrás
Pannon RTV
A résztvevők elhelyezték az emlékezés virágait a helyi áldozatokért állított emlékműnél.

Az eseményen a Zentai Harcos Szövetség, felsőhegyi civil szervezetek és a zentai önkormányzat képviselői vettek részt. Az eseményen elhangzott, fontos az áldozatokra való emlékezés nemzeti, felekezeti hovatartozástól függetlenül.

Pannon RTV

Cipó Igor, polgármesteri tanácsadó, Zenta: „Ennyi év távlatából a második világháború áldozatairól mindentől függetlenül meg kell emlékezni és kötelességünk is, hiszen ezek az emberek idevalók, a település leszármazottjai és mindenféle hovatartozástól függetlenül nagyon fontos, hogy ezek az emberek meg legyenek említve egy-egy koszorúzás alkalmával, így megemlékezve róluk.”

Felsőhegy
második világháború
megemlékezés

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű