Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Még szombaton is beadhatóak a kisérettségi fellebbezések

2020-06-27
11:02
2020-06-27
12:08
Forrás
Szerbiai RTV
Szombaton 9 és 12 óra között is benyújthatják a kisérettségiző diákok szülei a fellebbezéseiket, amennyiben eddig nem tették meg. Módosul a kívánságlisták átadásának és az iratkozás időpontja is.

A fellebezéseket elektronikusan, valamint személyesen az általános iskolákban is be tudják nyújtani a diákok szülei. A meghosszabbított fellebbezési határidő miatt az iratkozás időpontja is tolódik.  A leendő középiskolásoknak a kívánságlistáikat június 29. és 30. helyett július 1. és 2. kell átadniuk. A kívánságlistát a hivatalos oldalon július 6-án 12 óráig tudják leellenőrizni és véglegesíteni. A végleges összesített iratkozási rangsort július 8-án éjfélig teszik közzé. Maga az iratkozás pedig július 9-én és 10-én 8 és 15 óra között történik majd. Ez az első év, amikor a diákok a középiskolába elektronikus úton is be tudnak majd iratkozni. 

kisérettségi
iratkozás
középiskola

Most

17:23

Elmozdulhatnak a trópusi esőerdők a klímaváltozás miatt

Az egyenlítő mentén húzódó keskeny, esős sávban honos esőerdők területi eltolódására is sor kerülhet a klímaváltozás miatt. Ha ez bekövetkezik, az milliók élelmiszerbiztonságát fenyegeti – állítják a Kaliforniai Egyetem és Irvine Egyetem kutatói.
17:07

Hétfőtől visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
16:49, Frissítve: 17:10

Tízéves fennállását ünnepli idén a Magyarság Háza

A jubileum alkalmából az egész évet felölelő programsorozattal készülnek, amelybe a külhoni magyarságot is bevonják. A Magyarság Háza programjai igen népszerűek, hiszen tízmilliónál többen voltak részesei háromnegyed év alatt.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.