Ugrás a tartalomra

Megajándékozták a kelebiai óvodát (videó)

2017.03.27
18:30
2019.11.27
11:00
Könyveket, kifestőket, labdákat és még egy létrát is kapott a kelebiai óvoda
Könyveket, kifestőket, labdákat és még egy létrát is kapott a kelebiai óvoda. Az adományokat ma adta át a falugondnok és a Vajdasági Magyar Szövetség helyi képviselői az intézmény dolgozóinak. Az ajándékokra a pénzt februárban a párt kelebiai szervezete által szervezett jótékonysági bálon gyűjtötték össze. kelebiai ovoda eprecske Takács Irén, falugondnok, Kelebia: „Itt nem is az a lényeg, hogy mennyi pénz jött össze, hanem hogy mit bírtunk venni. Ez a legfontosabb, és nagyon szépen összejöttünk, és díjazzuk azt, hogy az emberek ilyen adakozóak voltak, mert főleg a tombolán nyertük meg, amit bírtunk nyerni.”ajándék
jótékonysági bál

Most

11:28, Frissítve: 11:37

Egy napra elegendő a vértartalék Szerbiában

Mirjana Knežević, a Szerbiai Vérátömlesztési Intézet munkatársa azt mondta, a műtétek megnövekedett száma miatt jelenleg csak egy napra elegendő vértartalék van az intézetben, ami aggodalomra ad okot.
09:36, Frissítve: 09:56

Határtalan advent

Teljesen megtelt az adai színházterem Fehér Nóra színész-énekes élőzenés adventi jótékonysági koncertjére. Az esemény immár több éve varázsolja szebbé az ünnepvárás időszakát a községben.

Népszerű