Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

2019-12-13
08:54
2019-12-13
14:47
Forrás
Szerbiai RTV
Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.

A tegnap éjjeli megbeszélés eredményeként megteremtődtek a feltételek a sztrájk beszüntetésére. Nem hivatalos értesülések szerint visszavonják a büntetéseket, és nem függesztenek fel postai munkásokat. A postai dolgozók egy része kilenc nappal ezelőtt szüntette be a munkát azt követelve, hogy a bérüket emeljék fel a köztársasági átlag szintjére.

Szerbiai Posta
megállapodás
béremel

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.