Ugrás a tartalomra
Pannon RTV - illusztráció

Mentőautók beszerzését támogatja a tartományi kormány

2021.03.24
16:54
Forrás
Közlemény
Jut mentőautó a magyarkanizsai, az adai, a kishegyesi, a csókai, valamint a topolyai egészségháznak is.

Százmillió dinárral támogatja 32 mentőautó és a hozzájuk tartozó orvosi felszerelés beszerzését a tartományi kormány. Mentőautót kap egyebek mellett a magyarkanizsai, az adai, a kishegyesi, a csókai, valamint a topolyai egészségház is.

A tartományi kormány döntött arról is, hogy 32,6 millió dinárt irányoz elő a törökkanizsai Boldog Gyermek Iskoláskor Előtti Intézmény felújítására.

tartományi kormány
támogatás
mentőautó
egészségház

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.