Ugrás a tartalomra

MNT – a hiányos pályázatot is elfogadják

2012-08-06
13:54
A hiányos jelentkezéseket is elfogadják a Magyar Nemzeti Tanács 2012/2013-as tanévre szóló ösztöndíjpályázatán – áll az MNT közleményében
A hiányos jelentkezéseket is elfogadják a Magyar Nemzeti Tanács 2012/2013-as tanévre szóló ösztöndíjpályázatán – áll az MNT közleményében. A pályázat eredetileg augusztus 10-én zárul, a felsőoktatási intézmények többségében azonban nyári szünetet tartanak és nem adják ki a szükséges dokumentumokat. A diákoknak a hiányos pályázatokat később kell kiegészíteniük.
MNT
hiányos pályázat

Most

10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.