Ugrás a tartalomra

MNT – a hiányos pályázatot is elfogadják

2012-08-06
13:54
A hiányos jelentkezéseket is elfogadják a Magyar Nemzeti Tanács 2012/2013-as tanévre szóló ösztöndíjpályázatán – áll az MNT közleményében
A hiányos jelentkezéseket is elfogadják a Magyar Nemzeti Tanács 2012/2013-as tanévre szóló ösztöndíjpályázatán – áll az MNT közleményében. A pályázat eredetileg augusztus 10-én zárul, a felsőoktatási intézmények többségében azonban nyári szünetet tartanak és nem adják ki a szükséges dokumentumokat. A diákoknak a hiányos pályázatokat később kell kiegészíteniük.
MNT
hiányos pályázat

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:02, Frissítve: 12:08

A nyelv az identitásmegőrzés kulcsa

Antalfalván huszadik alkalommal ünnepelték meg az anyanyelv nemzetközi napját. A községben használatban levő négy nyelven olvasták fel az UNESCO főtitkárának köszöntőjét.
10:43, Frissítve: 10:49

Folytatódik a tavaszias időjárás

A térségünkben csapadékra csak a jövő hét első felében számíthatunk - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.
09:39, Frissítve: 09:45

Borkóstoló Újvidék főterén

A Duna-régió borait és borvidékeit, valamint a hozzá fűződő kulturális értékeket népszerűsíti egy Szerbia és Magyarország közötti IPA-projekt.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.