Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

A mostani főnyeremény Kragujevacra ment

2021-01-23
18:37
Forrás
Szerbiai RTV
Újabb lakás és öt Fiat 500L típusú személyautó talált gazdára a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték mai fordulójában kora este.

A belgrádi lakás a kragujevaci Svetlana Janković személyében talált tulajdonosra, míg az autók Kladovo, Vranje, Kragujevac, Palánka, valamint Svrljig településre kerültek.

A szürkegazdaság visszaszorítását célul kitűző állami nyereményjáték a jövő héten is folytatódik, a Szerbiai RTV egyes csatornáján követhető élőben, sőt továbbra is várják a borítékokat, de az eddigiek is játékban vannak még.

Vedd el a számlát és nyerj!
számla
számlagyűjtés
szürkegazdaság
nyereményjáték
sorsolás

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.