Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nehogy síkra szálljon, csúszósak az utak!

2021.01.07
20:18
2021.01.07
20:23
Forrás
Szerbiai RTV, RMHZ
Csúszós utakra figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. Közleményükben azt írják, az elkövetkező napokban a hajnalokon mínusz értékek lesznek, így jégtakaró alakulhat ki egyes helyeken.
Pannon RTV

A hegyekben havazásra is számítani kell. Mindenki, aki részt vesz a közlekedésben, tegye azt fokozott óvatossággal - hívják fel a figyelmet. Szerbiában egyébként, amennyiben az időjárási feltételek megkövetelik, november elsejétől április elsejéig kötelező a téli felszerelés használata.

Pannon RTV

Télies hétvége jön, péntek délutántól többfelé havazással - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Péntek délelőtt még többfelé az eső eshet, délutánra viszont már hószállingózásnak örülhetünk. Az előrejelzések szerint 2 és 4 fok között alakul a hőmérséklet, így kevés az esélye annak, hogy a lehullott hó meg is marad.

Szombaton visszatér a Nap az égboltra, ekkor csapadékmentes időre számíthatunk. A minimum hőmérséklet 0 fok alá csökken, a maximumok 3 fokig emelkedhetnek.

Vasárnapra beborul az ég, a déli óráktól pedig újra havazhat térségünkben. Az északi-északkeleti szél többfelé feltámadhat. Napközben -1 és +1 fok várható. A havazás a következő hétre is átnyúlhat.

Pannon RTV
időjárás
utak
csúszós
síkos

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.