Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Nőtt a fertőzöttek száma Vajdaságban

2021-01-26
10:41
Forrás
izjzv.org.rs
A Vajdasági Közegészségügyi Intézet továbbra is rendkívülinek ítéli meg a koronavírus-helyzetet a tartományban.

A Vajdasági Közegészségügyi Intézet legfrissebb adatai szerint az elmúlt 24 órában a tartomány területén 320 lelet lett pozitív, ez csaknem 80-nal több, mint egy nappal korábban.

Újvidéken regisztrálták a legtöbb új fertőzöttet, 98-at. Vajdaságban 8040 aktív koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, a legtöbb fertőzöttet Újvidéken jegyzik, számuk 1975, míg a többi városban vagy községben ezer alatt van a számuk. A Vajdasági Közegészségügyi Intézet továbbra is rendkívülinek ítéli meg a koronavírus-helyzetet a tartományban.

A szakemberek változatlanul arra kéri a polgárokat, hogy szigorúan tartsák be az óvintézkedéseket és az ajánlásokat a maguk és környezetük védelme érdekében.

fertőzött
koronavírus
Vajdaság

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.