Ugrás a tartalomra
Tanjug/Mic Smith/AP Images for Visit Myrtle Beach

A nyaralás nem vész el, csak átalakul

2020-08-06
10:23
2020-08-06
13:14
Forrás
Vajma, Tanjug
A szerbiai utazási irodák kötelesek lebonyolítani a már megszervezett utazásokat, még abban az esetben is, ha időközben töröltetik magukat a nyilvántartásból - nyilatkozta a YUTA igazgatója.

A idegenforgalmi minisztérium jelentése szerint eddig nyolc ügynökség adta át erre vonatkozó kérelmét, de az illetékes elmondása szerint, ebben a pillanatban még nem ismeretes, hogy ezek az utazási irodák felhagynak-e teljesen a munkával, ugyanis a törvény azt is lehetővé teszi számukra, hogy a jövőben közvetítőként dolgozzanak. Az igazgató kiemelte, az idei évre lefoglalt nyaralásokat egy későbbi időpontban, utalványok segítségével bonyolítják le. Az utazásszervezők névjegyzékében jelenleg 480 ügynökség szerepel, akik csaknem 350 ezer üdülési pótutalványt nyújtanak a polgároknak.

utazás
nyaralás
üdülés
pótutalvány
iroda

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 10:57

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.