Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Online tábor magyar találmányokról

2020.07.17
11:23
2020.07.17
16:41
Forrás
Pannon RTV
A VM4K Top10 kamasztábora online térben zajlik. A fiatalok izgalmas feladványokat kapnak a magyar találmányokkal és feltalálókkal kapcsolatban.
Pannon RTV

Magyarok, akik megváltoztatták a világot című tematikus hetet tartanak Szabadkán a VM4K-ban. A jövő hétfőn kezdődő foglalkozások a koronavírus-járvány miatt online térben zajlanak majd. Rózsa Zsombor, a tábor vezetője elmondta, a magyar feltalálókról és találmányaikról szóló videósorozat keretében a fiatalok tudását és kreativitását hat napon keresztül teszik próbára, izgalmas feladványokkal. A legsikeresebb kamasztáboros alkotót pedig értékes nyereményekkel jutalmazzák meg.

Pannon RTV

Rózsa Zsombor, vezető, Top10 kamasztábor: „Eredeti elképzelés szerint ez a tábor valós térben valósult volna meg, műhelymunkák keretében. A helyzetre való tekintettel az online térbe kerül át. Ez egy óriási kihívás számunkra, hogy hogyan tudjuk így is interaktívvá tenni, de úgy gondolom, hogy ezt a VM4K munkatársai tökéletesen megoldják majd. Hozzászólásokkal, e-mailes kommunikációval jön létre az interakció. A tábor a legnagyobb magyar találmányok feltalálásáról és bemutatásáról fog szólni, a 10 legnagyobb ilyen jellegű találmányról.”

Top10 kamasztábor
VM4K
feltalálók
találmányok
Rózsa Zsombor
online
tábor

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.