Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pénteken ér véget a távoktatás Vajdaságban

2020-05-25
19:09
2020-05-25
19:20
Forrás
Pannon RTV
Május 29-én, pénteken ér véget a vajdasági diákok számára a távoktatás, júniustól pedig kezdődnek a külön felkészítő órák, tájékoztat a tartományi oktatási titkárság.

A nyolcadikosok hivatalosan június 5-én fejeznek, a többi általános iskolás diák pedig június 16-án. A végzősök a próbaérettségit matematikából június 2-án írják. A kombinált és az anyanyelvi tesztet otthon töltik ki. Június 1-jén kapják meg a feladatlapokat, 2-án küldik vissza a kitöltött teszteket. A kisérettségit idén június 17-én, 18-án és 19-én tartják, az eredményeket június 23-án teszik közzé. A középfokú oktatásban június 1-je és 3-a között a végzős diákok jelennek meg az iskolákban, ezeken a napokon zárják le ugyanis a jegyeket, de mindössze tíz tanuló és egy tanár tartózkodhat egyszerre a teremben. Június 4-e és 6-a között lesz az érettségi a középiskolák végzős diákjai számára, június 8-án pedig a többi diák megy be az iskolába a jegyek lezárása miatt.

Távoktatás magyar nyelven
oktatás

Most

12:22, Frissítve: 13:47

Bemutatták a Szerbiai Katonaság új drónjait

Belgrádban, a batajnicai repülőtéren mutatták be az SN-92A típusú drónokat, amelyeket Szerbia Kínától vásárolt. A Szerbiai Katonaság többszörösen erősebb, mint korábban - jelentette ki a szerb elnök.

Népszerű