Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pető-kurzus Zentán

2018-11-28
11:05
2018-11-28
16:12
Forrás
Pannon RTV
Kezdetét vette a kilencedik intenzív, háromhetes Pető-kurzus Zentán. A budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Karának konduktorai jelenleg 25 résztvevővel dolgoznak.

A foglalkozásokkal a stroke utáni állapotban lévő betegeknek, a Parkinson-kórban szenvedőknek és a károsodást szenvedett babáknak is segítenek. A szakemberek délutánonként egyéni fejlesztést is végeznek.

Perpauer Attila, elnök, Oktatási Bizottság, MNT: „Nagyon fontos az egyéni foglalkozás, hiszen nagyon nagy az igény rá. Jelenleg ezekkel a gyerekekkel csak a család foglalkozik. A Semmelweis Egyetem Pető András Karának konduktorai pedig segítséget nyújtanak ebben is a szülőknek. Átvitt értelemben pedig a családnak és a környezetnek is.”

Pető-kurzus
Zenta
Perpauer Attila

Most

17:31

Szibériában is meleg volt a június

Rekordmagas volt a júniusi átlaghőmérséklet a szibériai sarkvidéken - ez derül ki az Európai Unió Földet és a klímaváltozást megfigyelő kutatóprogramjának adataiból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.