Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Segítsen Olivérnek, autót nyerhet!

2020-11-26
19:17
Forrás
Pannon RTV
Egy Toyota Yaris személygépkocsit sorsolnak ki a Pál Gajódi Olivér gyógyulásáért létrehozott Vajdasági jótékonysági licit elnevezésű csoportban.

Nem kell mást tenni, csak elküldeni egy üzenetet 848-as szöveggel a 3030-as telefonszámra. Az sms díja 200 dinár. Az autó Magyarkanizsán található, 2002-es kiadású, ezüst színű, háromajtós és teljesen üzemképes - áll a felhívásban. A bejegyzés és az átíratás költségei a nyertest terhelik. A játékban részt vehet bárki, aki ma 21 óra és december elseje 21 óra között elküld egy üzenetet a 3030-as számra, majd az erről készült képernyőfotót feltölti a Facebook oldalon található bejegyzés alá. A sorsolás december elsején 21 óra 30 perckor lesz. 

Pál Gajódi Olivér
jótékony
jótékony akció
jótékonykodás

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.