Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sok külföldi jön, hogy beoltassa magát Szerbiában

2021.11.24
20:44
Forrás
Pannon RTV
Tovább csökken Szerbiában az új koronavírusos esetek száma. Az elmúlt 24 órában 2631 esetet regisztráltak, több mint 16 ezer tesztet végeztek el. Tegnap még 3000 fölött volt az új esetek száma. Ugyanakkor nő az oltakozók száma.

Sokak szerint a javuló tendencia a covid-igazolások ellenőrzésének is betudható, este 8 óra után ugyanis csak azok mehetnek az éjszakai életbe, akik rendelkeznek érvényes covid-igazolással.

Pannon RTV

A szakemberek szerint korai még bizakodni, a járványügyi intézkedéseket továbbra is be kell tartani, az oltakozók számát pedig továbbra is növelni kell. A helyzet ugyanis még mindig bármikor megfordulhat.

védőoltás
vakcina
külföldiek
Közügyek

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű