Ugrás a tartalomra
Tanjug

A sokkszobából üzent Miroslav Mlinar

2020-07-16
12:53
2020-07-16
16:35
Forrás
Tanjug
Közvetlenül a sokkszobából számolt be szenvedéseiről a koronavírussal fertőzött Miroslav Mlinar.

A férfi a NATO bombázások idején részt vett a Szerbiai RTV dolgozóinak kimentésében, valamint a 2014-es obrenováci áradásokkor 700 ember evakuálásában segédkezett. Mlinar jelenleg is a Bežanijska kosa nevű belgrádi Klinikai Központba harcol a koronavírussal.

A Tanjug hírügynökség által közölt videóban arra figyelmeztet mindenkit, hogy vegye komolyan a vírust, mert annak szövődményei súlyosak lehetnek.

"Ez a negyedik napom a sokk szobában, itt a Bežanijska Kosa Klinikai Központban a Covid-kórházban. Tizenkét nap után, amikor azt reméltem, hogy vége a betegségnek jött a szerencsétlen tizenharmadik nap. Az állapotom romlott, elvesztettem az eszméletem és sürgősen kórházba szállítottak."

Miroslav Mlinar
sokkszoba
koronavírus
betegség
üzenet

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.