Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A sokszínűség érték - A munkahelyi integráció támogatása

2021.04.23
13:30
Forrás
Pannon RTV
Az INCIRCLE projektet mutatták be Magyarkanizsán. Az IPA projektben részt vesz a Magyarkanizsa Községbeli Szociális Védelmi Szolgáltató Központ és a szegedi Szivárvány Autizmus Közhasznú Egyesület.

Fő céljuk a megváltozott munkaképességű emberek sikeres és hosszútávú munkaerőpiaci jelenléte és feltételeinek javítása.

A sajtótájékoztatón a projekt aktivitásait is ismertették: egyebek mellett a horgosi épület pincehelyiségében gombatermesztéssel foglalkoznak majd, továbbá a már meglévő védett munkahelyeknél eszközfejlesztéssel segítik elő az eredményes munkát. A program részeként a fiatal megváltozott munkaképességű személyeket felkészítik a munkaerőpiacra, valamint a potenciális munkaadók HR-menedzsmentjeit is szakmai képzésben részesítik, de üzleti konferenciákkal, fórumokkal is készülnek. A projekt összköltsége közel 150 ezer euró.

Magyarkanizsa Községbeli Szociális Szolgáltató és Védelmi Központ
autizmus
felzárkóztatás
INCIRCLE
program

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.
14:41, Frissítve: 16:07

Megérkezett a Petőfi-busz Vajdaságba

A Petőfi Irodalmi Múzeum „Átröpülök hosszában hazámon” című vándorkiállítása a vajdasági Mozdulj! Petőfi! programsorozat részeként három napon át Vajdaság hat településen állomásozik.

Népszerű