Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Székházra gyűjt a Kuckó Nagycsaládos Egyesület

2022.08.14
19:44
Forrás
Pannon RTV
Másodszor szerveztek családnapot Magyarkanizsán. A szervező, a Kuckó Nagycsaládos Egyesület számos programmal várta a látogatókat. A beérkezett adományokból egy székházat szeretnének biztosítani az egyesületnek.
Pannon RTV/Apczi Jenő

A vásártér adott otthont az eseménynek, ahol légvár, arcfestészet, kézműveskedés és egyéb ügyességi játékok várták a gyerekeket. Szinte minden korosztály megtalálhatta a számára legérdekesebb játékot és szórakozási lehetőséget.

Máté Nikoletta, Magyarkanizsa: „Csináltattam csillámtetoválást, voltam légvárban, de a legtöbbet most lovagolok.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

A délutánt lovasfelvonulás is színesítette, valamint a fiataloknak lehetőségük volt felszállni egy lovaskocsira, illetve lovagolni is. Fodor Tamás apukájával érkezett, magukkal hozták hároméves lovukat is: „Apukám rávett, hogy jöjjünk ki ide a vásártérre, hiszen lesz ez a családi nap és rengeteg ló lesz. Eddig izgalmas, van sok szép ló.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

Az eseményen tombolát és palacsintát is lehetett vásárolni. A pénzből az egyesület régóta dédelgetett álmát szeretnék megvalósítani.

Máté Nikoletta, elnök, Kuckó Nagycsaládos Egyesület, Magyarkanizsa: „Az egyesületnek most leginkább egy székházra lenne szüksége, ugyanis azt szeretnénk megoldani, hogy legyen egy kis zugunk, ahol össze tudunk ülni, a gyerekekkel tudunk foglalkozni. Erre szeretnénk az összeget fordítani.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

A második családnap vasárnap késő délutánig tartott. Malac- és kecskefogás várt még a gyerekekre, a felnőtteket pedig élőzene szórakoztatta.

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.