Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Hadügyminisztérium

Szerbia figyelemmel kíséri a migrációs válsággal kapcsolatos fejleményeket

2020-01-28
19:06
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia figyelemmel kíséri a migrációs válsággal kapcsolatos fejleményeket - jelentette ki Aleksandar Vulin a szerb kormány ezzel foglalkozó munkacsoportjának ülésén.

A védelmi miniszter hozzátette, Szerbia azon kevés európai országok közé tartozik, amely a krízis ideje alatt állami szinten, az állami intézményrendszeren keresztül próbálta megoldani a problémát. Vulin szerint fontos lenne tovább javítani a regionális együttműködésen, hogy hatékonyabban kezelhessék a migránshelyzetet. A találkozón arra is rávilágítottak, hogy az egész régiónak hozzá kellene férnie a migránsválság enyhítésére létrehozott alapokhoz.

migránsválság
Szerbia
Aleksandar Vulin

Most

16:49, Frissítve: 19:37

Sikeres a Mentorprogram Vajdaságban

A Mentorprogram hozadékairól Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Potápi Árpád János magyar nemzetpolitikai államtitkár beszélt a Közügyeknek.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.