Ugrás a tartalomra
Pixabay/Belova59

Szerbiában nincs koronavírussal fertőzött személy

2020-02-25
19:46
2020-02-25
20:05
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbiában kedden hat személy mintáját vizsgálták koronavírussal kapcsolatban, az eredmények negatívak - mondta Darija Kisić Tepavčević, a Batut igazgatóhelyettese a Szerbiai RTV műsorában.

A Batut Közegészségügyi Intézet igazgatóhelyettese hangsúlyozta, az országban nincs koronavírussal fertőzött személy. A szakember hozzátette, a koronavírus egy könnyen terjedő vírus, a kórokozókat a fertőzött személy tüsszentés, beszéd vagy légzés során is átadhatja a környezetében tartózkodóknak.

Darija Kisić Tepavčević, igazgatóhelyettes, Batut Közegészségügyi Intézet: „Amikor ezekről az elemzésekről van szó, nincs szükség sok időre, tehát körülbelül 2-3 órára van szükség. Tehát ma hat embernél állt fenn a gyanú a koronavírus lehetséges jelenlétére, és mind a hatuknál bebizonyosodott, hogy nincs koronavírusuk. Tehát egyetlen személynek sincs koronavírusa Szerbia területén.”

koronavírus
fertőzött
negatív

Most

17:31

Szibériában is meleg volt a június

Rekordmagas volt a júniusi átlaghőmérséklet a szibériai sarkvidéken - ez derül ki az Európai Unió Földet és a klímaváltozást megfigyelő kutatóprogramjának adataiból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.