Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szociális szolgáltatások bővítését tervezik Óbecsén

2019-03-15
12:39
2019-03-15
18:57
Forrás
Pannon RTV
Óbecsére látogatott Zoran Đorđević, szerb szociálpolitikai miniszter.

Dragan Tošić polgármesterrel tárgyalt, majd a Szociális Védelmi Központ napközis otthonába és a Főnix Plusz Egyesületbe is ellátogatott. A mozgássérültek érvényesülésével foglalkozó szervezet nemrég költözött új irodába, ahol rámpa is segíti a közlekedést. Munkájukat példaértékűnek minősítette a miniszter.

Zoran Đorđević, szociálpolitikai miniszter, Szerbia: „Azt szeretnénk megnézni, hogy mire van szükségük a városban a sérült személyeknek, és hogy közösen dolgozzunk azon, hogy az ő helyzetük jobb legyen. A polgármesterrel a Szociális Védelmi Központtal való együttműködésről is beszélgettünk, új szolgáltatások kerültek szóba. Meg kell néznünk, milyen problémákkal szembesülnek a személyi kísérőként és nevelőszülőként dolgozók, és hogyan tudnánk rajtuk is segíteni.”

Óbecse
Zoran Đorđević
Dragan Tošić

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.