Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szociális szolgáltatások bővítését tervezik Óbecsén

2019-03-15
12:39
2019-03-15
18:57
Forrás
Pannon RTV
Óbecsére látogatott Zoran Đorđević, szerb szociálpolitikai miniszter.

Dragan Tošić polgármesterrel tárgyalt, majd a Szociális Védelmi Központ napközis otthonába és a Főnix Plusz Egyesületbe is ellátogatott. A mozgássérültek érvényesülésével foglalkozó szervezet nemrég költözött új irodába, ahol rámpa is segíti a közlekedést. Munkájukat példaértékűnek minősítette a miniszter.

Zoran Đorđević, szociálpolitikai miniszter, Szerbia: „Azt szeretnénk megnézni, hogy mire van szükségük a városban a sérült személyeknek, és hogy közösen dolgozzunk azon, hogy az ő helyzetük jobb legyen. A polgármesterrel a Szociális Védelmi Központtal való együttműködésről is beszélgettünk, új szolgáltatások kerültek szóba. Meg kell néznünk, milyen problémákkal szembesülnek a személyi kísérőként és nevelőszülőként dolgozók, és hogyan tudnánk rajtuk is segíteni.”

Óbecse
Zoran Đorđević
Dragan Tošić

Most

17:49

Forma-1 - Hamilton győzött Monacóban

A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel 17 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
17:12, Frissítve: 17:43

Potápi: Meg kell védeni a nemzetet

Az országot 1100 éven át védelmező hősökhöz hasonlóan nekünk sincs más feladatunk, mint megvédeni határainkat, Magyarország területi épségét és a nemzetet.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.