Ugrás a tartalomra

A támadó még szökésben

2012-03-31
21:06
A lakosok félnek a szabadkai Zorka helyi közösségben a tegnapi fegyveres rablás miatt
A lakosok félnek a szabadkai Zorka helyi közösségben a tegnapi fegyveres rablás miatt. A rendőrségi közlemény szerint az elkövető nagyobb összeggel távozott a helyszínről. A zsákmány nem hivatalos információk szerint akár félmillió dinár is lehetett. A rendőrség továbbra is keresi a férfit.  rablás
fegyver
Zorka

Most

23:28, Frissítve: 00:04

Szomszédainknál zimankós tél van

A Duna Vaskapu fölötti szakaszán teljesen beállt a folyó, egybefüggő jég borítja. Horvátországban a hófúvás miatt le kellett zárni a Zágráb-Rijeka autópálya több szakaszát.
23:21

Halálos influenzajárvány

Csehországban 33 ember halt meg a fertőzés következtében a múlt hét végéig a cseh egészségügyi minisztérium adatai szerint. Magyarországon is influenzajárvány van.
22:52, Frissítve: 23:10

Vasárnaptól farkasordító hideg lesz

A legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint a tél leghidegebb napjaira számíthatunk. Vajdaságban várható majd a leghidegebb. A kemény fagy egészen márciusig kitart.
22:42

Diáktüntetések Amerikában

A fegyvervásárlást szigorítását és a tűzfegyverek betiltását követelő diákok tízezrei vonultak fel Floridában, Marylandben és a szövetségi fővárosban, Washington DC-ben a törvényhozás épülete előtt.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.