Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tanfolyamok a Cnesában

2021.09.14
12:49
2021.09.14
16:31
Forrás
Pannon RTV
Egy Erasmus+ projektben vesz részt a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény.

Az „Innovatív jó gyakorlatok cseréje a szépkorúak digitális készségeinek fejlesztéséhez” című nemzetközi projekt három évig tart és négy ország, Magyarország, Románia, Szlovákia és Szerbia közös projektje. Célja, hogy az idősek előtt szélesre táruljon a digitális ismeretszerzés világa. Emellett hamarosan több nyelvi tanfolyam is indul az intézményen belül, angol, német, szerb, illetve magyar nyelvi képzésre is jelentkezhetnek az érdeklődők. Az intézmény tanfolyamaira szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

Pannon RTV

Nadrljanski Tornai Erika, vezető, Művészetek Háza, Magyarkanizsa: „Külön kiemelném a Gazdasági változások könyvelése címet viselő, akkreditált, államilag elismert képzésünket, amely egy 400 órás szakképzés és az oktatási minisztérium engedélyezte. Erre várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a könyveléssel és azután a könyvelési szakmában tevékenykedni majd. Hangsúlyozom, hogy kiváló tanárokkal, oktatókkal dolgozunk, rugalmas az időbeosztásunk és igyekszünk kedvező részletfizetési lehetőséget is biztosítani, a tandíjat havi törlesztőrészletekben lehet majd kifizetni.”

Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
Cnesa
Nadrljanski Tornai Erika
Erasmus+

Most

09:56, Frissítve: 10:03

Új kormánya van Észak-Macedóniának

Megszavazta az új, balközép kormányt az észak-macedón parlament vasárnap késő este. Az új miniszterelnök Dimitar Kovacsevszki, a Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség (SDSM) elnöke lett.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.