Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor

A tartományi oktatási titkár az iskolakezdésről

2021.09.01
19:51
2021.09.01
20:02
Forrás
Közlemény
Köszöntötte a tanévkezdés alkalmából az érintetetteket a tartományi oktatási titkár.

Szakállas Zsolt azt írta, örömmel kíván sikeres tanévkezdést az első osztályba indulóknak, és boldog visszatérést az iskolába a kicsit idősebbeknek. A tartományi titkár szerint az iskola olyan hely, ahol a barátkozás is fontos. Kiemeli, a barátság az élet legmélyebb és legszebb színárnyalatait adhatja. Az iskola nemcsak oktatást biztosít a gyerekeknek, hanem lehetőséget ad arra is, hogy tartós emberi értékeket alakítsanak ki. Az iskola feladata, hogy ezek a kincsek ne vesszenek el a felnőtté válással, hanem fejlődjenek, hogy minden egyén tudatosan és felelősségteljesen cselekedjen.
Kívánom, hogy jó eredménnyel és tapasztalatokkal fejezzétek be ezt a tanévet, és lépjetek egy magasabb szintre, a következő osztályba - áll Szakállas Zsolt közleményében.

iskolaév
Szakállas Zsolt

Most

15:55, Frissítve: 17:36

Interaktív előadás János vitézről

Petőfi Sándor János vitéz című művéből készített alsós diákoknak interaktív előadást a Perem Magyar Színházi Egyesület. A mintegy félórás darabot Vajdaság-szerte láthatják majd a gyerekek.
15:35, Frissítve: 17:41

Vasárnap GastroFest Óbecsén!

Vasárnap immár hatodik alkalommal szervezik meg Óbecsén a GastroFest gasztronómiai rendezvényt, amelyre 10 és 22 óra között várják a látogatókat az Erdőtelepítők Parkjában.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.