Ugrás a tartalomra

Tartományi támogatás egészségügyi intézményeknek

2020.12.28
18:52
Forrás
Közlemény
4,8 millió dinárt hagyott jóvá a tartományi kormány egy mobil röntgenberendezés beszerzésére a Verbászi Közkórház részére.

Emellett 477.600 dinárt a Vajdasági Gyermek- és Ifjúsági Egészségvédelmi Intézet számára, hogy monitorokat vásároljanak a betegek megfigyelésére - áll a Tartományi Kormány közleményében. További 5,6 millió dinárt láttak elő a Verseci Közkórháznak, hogy finanszírozni tudják a hagyományos röntgenrendszerek digitalizálásának projektjét. 

tartományi támogatás
tartományi kormány

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.