Ugrás a tartalomra
Pixa/PhotoLizM

Tömegesen érkeztek a niši oltópontra az észak-macedónok

2021.03.28
15:11
Forrás
Szerbiai RTV
Tömeg alakult ki ma délután a niši oltópont előtt, ahova bejelentkezés nélkül érkezett sok észak-macedón állampolgár.

A dél-szerbiai városban zajló oltakozásról a helyi médiában hallottak, így megindultak felvenni a védőoltást annak ellenére, hogy a szerb hatóságok többször is hangsúlyozták, hogy jelentkezés nélkül nem lehet felvenni a vakcinát. Ugyanakkor a várakozóknak megígérték az illetékesek, hogy amennyiben marad oltóanyag, meg fogják kapni a koronavírus elleni vakcinát.

Niš
oltópont
észak-macedón
vakcina
tömeg
koronavírus

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.