Ugrás a tartalomra
Zoran Djordjevic nyilatkozik
FoNet/Beoinfo

Topolyára látogatott Zoran Đorđević

2019-08-21
17:45
2019-08-21
17:53
A szerb munkaügyi, foglalkoztatási és szociálpolitikai miniszter a Bethesda Szeretetszolgálatot is felkereste.

Számítógépet ajándékozott és a dolgozókkal is elbeszélgetett a munkájuk során tapasztalt mindennapi problémákról. Az olyan gondok, mint a pénzhiány, a nem megfelelő hely és az elhasználódott járművek a legtöbb gondozási létesítményben jellemzőek - mondta Đorđević. Azt is bejelentette, hogy a helyi önkormányzattal, valamint a tartománnyal az intézmény megsegítését tűzték ki célul.

Topolya
Zoran Djordjevic
miniszter
Bethesda
szeretetszolgálat

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.