Ugrás a tartalomra
Zoran Djordjevic nyilatkozik
FoNet/Beoinfo

Topolyára látogatott Zoran Đorđević

2019-08-21
17:45
2019-08-21
17:53
A szerb munkaügyi, foglalkoztatási és szociálpolitikai miniszter a Bethesda Szeretetszolgálatot is felkereste.

Számítógépet ajándékozott és a dolgozókkal is elbeszélgetett a munkájuk során tapasztalt mindennapi problémákról. Az olyan gondok, mint a pénzhiány, a nem megfelelő hely és az elhasználódott járművek a legtöbb gondozási létesítményben jellemzőek - mondta Đorđević. Azt is bejelentette, hogy a helyi önkormányzattal, valamint a tartománnyal az intézmény megsegítését tűzték ki célul.

Topolya
Zoran Djordjevic
miniszter
Bethesda
szeretetszolgálat

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.