Ugrás a tartalomra
http://vojvodina.gov.rs

Tornaterem épül Fehértemplomon

2019-10-15
20:15
Forrás
vojvodina.gov.rs
234 millió dinár értékben építenek új tornatermet, illetve újítanak fel egy régit a Fehértemplomon lévő Žarko Zrenjanin Általános Iskolában, a munkálatok várhatóan egy éven belül befejeződnek.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke helyezte el a terem alapkövét. Az új csarnokot új és modern felszereléssel látják el, a jelenlegi, 56 éves tornaterem teljes felújítását pedig a következő hetekben kezdik el. Mirović látogatása során megtekintette az épülőfélben lévő ipari zónát is, amivel kapcsolatban elmondta, okkal fektetett be ide 130 millió dinárt az állam, mivel mintegy ezer embernek biztosít majd munkát ez a park. A tartományi kormány elnöke az Alibunár településen lévő Testvériség Egység Általános Iskola tornatermében folyó munkálatokat is megtekintette.

Fehértemplom
Žarko Zrenjanin Általános Iskola
Igor Mirović
alapkőletétel

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.