Ugrás a tartalomra
http://vojvodina.gov.rs

Tornaterem épül Fehértemplomon

2019-10-15
20:15
Forrás
vojvodina.gov.rs
234 millió dinár értékben építenek új tornatermet, illetve újítanak fel egy régit a Fehértemplomon lévő Žarko Zrenjanin Általános Iskolában, a munkálatok várhatóan egy éven belül befejeződnek.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke helyezte el a terem alapkövét. Az új csarnokot új és modern felszereléssel látják el, a jelenlegi, 56 éves tornaterem teljes felújítását pedig a következő hetekben kezdik el. Mirović látogatása során megtekintette az épülőfélben lévő ipari zónát is, amivel kapcsolatban elmondta, okkal fektetett be ide 130 millió dinárt az állam, mivel mintegy ezer embernek biztosít majd munkát ez a park. A tartományi kormány elnöke az Alibunár településen lévő Testvériség Egység Általános Iskola tornatermében folyó munkálatokat is megtekintette.

Fehértemplom
Žarko Zrenjanin Általános Iskola
Igor Mirović
alapkőletétel

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.