Ugrás a tartalomra

Továbbképzést szerveztek a horgosi és a kispiaci tanítóknak és tanároknak

2018-02-11
18:17
2018-02-11
22:20
A hátrányos helyzetű tanulók innovatív oktatására helyezték a hangsúlyt a szakmai továbbképzésen.

Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében - ezzel a címmel szerveztek továbbképzést a horgosi Kárász Karolina Általános Iskolában. Az előadók a szeminárium során elméletben és gyakorlatban is igyekeztek felkészíteni a horgosi tanárokat és tanítókat arra, hogyan tudják hatékonyabban segíteni a halmozottan hátrányos helyzetű diákok tanulmányait és fejlődését. Több mint ötven tanár volt jelen a képzésen, akik a horgosi anyaiskolában és a kispiaci kihelyezett tagozaton oktatnak.         

Szekeres Valentin, igazgató, Kárász Karolina Á. I., Horgos: „Sajnos, azt előre nem lehet tudni, hogy ami elméletben elhangzott, azt valójában a gyakorlatban mennyire fogja az aktuális pedagógus hasznosítani. Nagyon bízom benne, hogy a mai segítséggel és biztatással, motivációval nagyon jó dolgokat tudunk majd elérni a jövőben. Bízom továbbá abban is, hogy a mai előadás, illetve továbbképzés ösztönző arra vonatkozóan, hogy együtt, közösen próbáljunk tenni azért, hogy minél sikeresebb oktatás jöjjön létre.”

Szekeres Valentin
igazgató
Kárász Karolina Á. I
Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.