Ugrás a tartalomra

Továbbképzést szerveztek a horgosi és a kispiaci tanítóknak és tanároknak

2018-02-11
18:17
2018-02-11
22:20
A hátrányos helyzetű tanulók innovatív oktatására helyezték a hangsúlyt a szakmai továbbképzésen.

Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében - ezzel a címmel szerveztek továbbképzést a horgosi Kárász Karolina Általános Iskolában. Az előadók a szeminárium során elméletben és gyakorlatban is igyekeztek felkészíteni a horgosi tanárokat és tanítókat arra, hogyan tudják hatékonyabban segíteni a halmozottan hátrányos helyzetű diákok tanulmányait és fejlődését. Több mint ötven tanár volt jelen a képzésen, akik a horgosi anyaiskolában és a kispiaci kihelyezett tagozaton oktatnak.         

Szekeres Valentin, igazgató, Kárász Karolina Á. I., Horgos: „Sajnos, azt előre nem lehet tudni, hogy ami elméletben elhangzott, azt valójában a gyakorlatban mennyire fogja az aktuális pedagógus hasznosítani. Nagyon bízom benne, hogy a mai segítséggel és biztatással, motivációval nagyon jó dolgokat tudunk majd elérni a jövőben. Bízom továbbá abban is, hogy a mai előadás, illetve továbbképzés ösztönző arra vonatkozóan, hogy együtt, közösen próbáljunk tenni azért, hogy minél sikeresebb oktatás jöjjön létre.”

Szekeres Valentin
igazgató
Kárász Karolina Á. I
Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében

Most

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.
Budai Dániel

Meghalt a 15 éves Budai Dániel

A szabadkai fiú az egyik belgrádi gyermekkórházban töltötte utolsó perceit. Budai Dánielnek szív- és tüdőátültetésre lett volna szüksége, amiről korábban a Pannon RTV is beszámolt.