Ugrás a tartalomra

Továbbképzést szerveztek a horgosi és a kispiaci tanítóknak és tanároknak

2018-02-11
18:17
2018-02-11
22:20
A hátrányos helyzetű tanulók innovatív oktatására helyezték a hangsúlyt a szakmai továbbképzésen.

Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében - ezzel a címmel szerveztek továbbképzést a horgosi Kárász Karolina Általános Iskolában. Az előadók a szeminárium során elméletben és gyakorlatban is igyekeztek felkészíteni a horgosi tanárokat és tanítókat arra, hogyan tudják hatékonyabban segíteni a halmozottan hátrányos helyzetű diákok tanulmányait és fejlődését. Több mint ötven tanár volt jelen a képzésen, akik a horgosi anyaiskolában és a kispiaci kihelyezett tagozaton oktatnak.         

Szekeres Valentin, igazgató, Kárász Karolina Á. I., Horgos: „Sajnos, azt előre nem lehet tudni, hogy ami elméletben elhangzott, azt valójában a gyakorlatban mennyire fogja az aktuális pedagógus hasznosítani. Nagyon bízom benne, hogy a mai segítséggel és biztatással, motivációval nagyon jó dolgokat tudunk majd elérni a jövőben. Bízom továbbá abban is, hogy a mai előadás, illetve továbbképzés ösztönző arra vonatkozóan, hogy együtt, közösen próbáljunk tenni azért, hogy minél sikeresebb oktatás jöjjön létre.”

Szekeres Valentin
igazgató
Kárász Karolina Á. I
Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű

Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.