Ugrás a tartalomra

Továbbképzést szerveztek a horgosi és a kispiaci tanítóknak és tanároknak

2018-02-11
18:17
2018-02-11
22:20
A hátrányos helyzetű tanulók innovatív oktatására helyezték a hangsúlyt a szakmai továbbképzésen.

Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében - ezzel a címmel szerveztek továbbképzést a horgosi Kárász Karolina Általános Iskolában. Az előadók a szeminárium során elméletben és gyakorlatban is igyekeztek felkészíteni a horgosi tanárokat és tanítókat arra, hogyan tudják hatékonyabban segíteni a halmozottan hátrányos helyzetű diákok tanulmányait és fejlődését. Több mint ötven tanár volt jelen a képzésen, akik a horgosi anyaiskolában és a kispiaci kihelyezett tagozaton oktatnak.         

Szekeres Valentin, igazgató, Kárász Karolina Á. I., Horgos: „Sajnos, azt előre nem lehet tudni, hogy ami elméletben elhangzott, azt valójában a gyakorlatban mennyire fogja az aktuális pedagógus hasznosítani. Nagyon bízom benne, hogy a mai segítséggel és biztatással, motivációval nagyon jó dolgokat tudunk majd elérni a jövőben. Bízom továbbá abban is, hogy a mai előadás, illetve továbbképzés ösztönző arra vonatkozóan, hogy együtt, közösen próbáljunk tenni azért, hogy minél sikeresebb oktatás jöjjön létre.”

Szekeres Valentin
igazgató
Kárász Karolina Á. I
Innovatív oktatás hátrányos helyzetű tanulók körében

Most

18:47, Frissítve: 19:50

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.