Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Továbbra is nagy a forgalom a szerb-magyar határon

2021.09.04
10:44
Forrás
Pannon RTV
A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt több határátkelőn is hosszabb sorok alakultak ki szombat délelőtt.

A horgosi autópálya- és közúti, valamint a kelebiai határátkelőhelyen is legalább másfél órát kell várniuk a Magyarországra tartóknak. A gyálai, valamint a szeptember 12-ig 7-től 22 óráig üzemelő királyhalmi közúti átkelőn is intenzív a forgalom, mindkét helyen egy órát kell várakozniuk a Szerbiából érkezőknek.

A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kevésbé forgalmas határátkelőket választani, mint a bajmoki, és a rábéi közúti határátkelőhely, amelyek 7-től 19 óráig fogadják az utasokat.

Az aktuális helyzetről a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség, a magyar rendőrség honlapján, a BorderWatcher mobilos alkalmazáson keresztül, valamint a közösségi oldalak határfigyelő csoportjaiban tájékozódhatnak.

határátkelés
szerb-magyar határ

Most

14:39, Frissítve: 15:07

Jegricska napjai

A Jegricska napjai elnevezésű rendezvényt a Vajdaság Vizei Közvállalat szervezésében tartották meg. Több foglalkozást is szerveztek temerini és szőregi általános iskolák diákoknak.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.