Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Továbbra is segítsünk Olivérnek!

2020.11.17
21:51
Forrás
Pannon RTV
Akciók, licitek, versenyek a Facebookon.
Pannon RTV

A különböző események mellett az online térben is segíthetünk az SMA 1-ben szenvedő Pál Gajódi Olivérnek, hogy összegyűljön az a 2,3 millió euró, amelyre szükség van ahhoz, hogy a megfelelő gyógyszert megkaphassa. A Facebookon működő Vajdasági jótékonysági licitcsoport szervezői folyamatosan igyekeznek fenntartani az érdeklődést, különböző akciókkal, versenyekkel. Fehér Szilvia önkéntes segítő volt a Közügyek vendége.

Pál Gajódi Olivér
Olivér
segítségnyújtás
adománygyűjtés
licitálás
licitcsoport
jótékonyság

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:33, Frissítve: 11:41

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
10:51

A csúcson is netezne? - megteheti

Mostantól a Kilimandzsáró is szélessávú internetet kap, hogy a turisták tweetelhessenek, instázhassanak vagy whatsappozhassanak, miközben megmásszák Afrika legmagasabb hegyét.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.