Ugrás a tartalomra
FoNet

Tüntettek a turisztikai irodák dolgozói a szerb kormány épülete előtt

2020-10-22
18:21
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia egész területéről több száz utazási irodában dolgozó gyűlt össze, hogy kifejezze, milyen nehéz anyagi helyzetbe került a koronavírus okozta pandémia miatt. Az államtól várnak segítséget.

Mint mondják, hónapok óta nincs bevételük, és várhatóan egy ideig ez így is marad. Azt kérik, hogy az ország adjon külön támogatást a szektornak, és mindezt rövid időn, legfeljebb egy hónapon belül.

Emellett azt is kérik, hogy esetükben tovább hosszabbítsák a hitel-visszafizetési moratóriumot.

A tüntetők egy időre a közlekedést is blokkolták.

tüntetés
kormány
utazási irodák
turizmus
követelés
segítség
A Káli-medence arcai

Most

12:44, Frissítve: 12:54

Nem tart sokáig a ragyogó napsütés

Hétfőtől változékony időjárásra kell számítani. A hét elején átmeneti esőzésre van kilátás. Kedden rövid időre kisüt a nap, de a hét többi napján borús, csapadékos lesz az idő.
12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.