Ugrás a tartalomra
Tűzoltókocsik
Tanjug/MUP Srbije

Új járműveket kapnak a tűzoltók

2019-08-20
14:31
2019-08-20
14:40
Forrás
Pannon RTV
A Rendkívüli Helyzetek Szektora ebben az évben annyi tűzoltókocsit kap, amennyire nem volt példa az utóbbi évtizedben - jelentette be Nebojša Stefanović ma Pancsován.
Nebojša Stefanović kezet ráz a tűzoltókkal

A szerb belügyminiszter hozzátette, a gépjárműpark bővítése várhatóan hozzájárul majd a tűzoltók még hatékonyabb munkájához. Az eddig megrendelt 47 tűzoltókocsi mellett további 17 érkezhet 2019-ben. 2020 elején pedig még 9 új tűzoltókocsi beszerzését tervezik - tette hozzá Stefanović.

A járművek
tűzoltóság
tűzoltóautó
jármű
beszerzés
Rendkívüli Helyzetek Szektora
Nebojša Stefanović
Pancsova

Most

14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.