Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Új oktatási, képzési lehetőségek és módszerek

2021.04.13
19:02
2021.04.13
20:04
Forrás
Pannon RTV
Kétnapos, oktatással kapcsolatos foglalkozást tartanak Palicson.
Pannon RTV

Az eseményen a különböző képzési programok kidolgozásával kapcsolatos módszertant szeretnék fejleszteni. Iso Planić, a szabadkai Politechnikai Iskola igazgatója azt mondta, egy hosszútávú, országos jelentőségű projektről van szó. Iso Planić kiemelte, négy új képzési programot dolgoztak ki: a vasszerelő, a kőműves, az építőipari gépkezelő és az ács szakmákra.

Iso Planić, igazgató, Politechnikai Iskola, Szabadka: „Reméljük, hogy a következő hónapokban megkezdődnek az első gyakorlatok vagy az első vizsgák a korábbi képzések elismerése kapcsán a Politechnikai Iskolában. Az iskola 2016-ban státuszt nyert a felnőttképzés megszervezésére. Most egy lépést teszünk arra, hogy rendelkezünk-e az előző tanulási elismeréssel a négy képzésre és a már korábban megszerzettre, a gipszkarton rögzítésére.”

oktatás
Politechnikai Iskola
Iso Planić

Most

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.