Ugrás a tartalomra
Tartományi Kormány

Új sportcsarnokkal gazdagodott Fehértemplom

2021.03.12
14:48
Forrás
Közlemény
Valamivel több mint egy év alatt Fehértemplomon megépült az új sportcsarnok és fel lett újítva a tornaterem a Žarko Zrenjanin Általános Iskolában - mondta el a tartományi kormány elnöke.
Tartományi Kormány

Igor Mirović mai látogatása alkalmával kiemelte, a tartomány a munkálatokat több mint 250 millió dinárral támogatta. Hozzátette, az új épület a sport fejlesztését fogja segíteni Bánátnak ebben a részében, a fiatalok, gyerekek, sportolók számára.

Tartományi Kormány

Violeta Simićtyel, Fehértemplom község elnökével körbejárták az ipari zónát is, amelybe a tartomány 81 millió dinárt fektetett, ami lehetővé tette új befektetők érkezését és munkahelyek létrejöttét, áll a közleményben.

Tartományi Kormány
sportcsarnok
tornaterem
Fehértemplom
Igor Mirović

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.