Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Új szenzoros szobát kapott a Kolevka

2022.09.20
20:42
Forrás
subotica.com
Új szenzoros szobával és egy kültéri fedett terasszal bővült a szabadkai Kolevka Gyermekotthon.

A szenzoros szoba meleg, biztonságos, harmonikus, esztétikus nyugalmat árasztó környezet, ahol több érzékszerv stimulálása valósulhat meg különböző ingerek, a fény-, szín-, hanghatások, a zene és az illatok által. A beruházásokra Szabadka Város költségvetéséből összesen 2,4 millió dinárt különítettek el.

A Kolevka Gyermekotthonban még további rekonstrukciós munkálatok valósulhatnak meg a közeljövőben - nyilatkozta a helyszínen Stevan Bakić szabadkai polgármester.

A gyermekotthonnak jelenleg 162 felhasználója van.

Kolevka Gyermekotthon
Szabadka
szenzor
Stevan Bakić

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.