Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Újraindul a Szabadka-Szeged buszjárat

2020.05.27
11:53
2020.05.30
08:46
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől, azaz június elsejétől újraindítja Szegedre közlekedő buszát a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat - erősítette meg a Pannon RTV-nek a vállalat illetékese.
Pannon RTV/Gál Hermina

A Szabadka-Szeged buszjárat eddig nem közlekedett a rendkívüli állapot miatt. A jegyárak nem változnak a korábban megszokotthoz képest. A kesztyű és a maszk használata kötelező a járatokon - hívják fel a figyelmet az illetékesek. Az autóbuszok utaskapacitását tekintve minden járaton kijelölt ülőhelyek lesznek, hogy lehetőség legyen a szociális távolságtartásra. A közvállalatban hangsúlyozzák, senkinek sem kell attól tartania, hogy esetleg nem szállhat majd fel a buszra helyhiány miatt. A gépjárműveken folyamatos lesz a fertőtlenít

Fehér Opletán Zsolt, műszaki ügyvezető igazgató, Subotica-trans Utasszállító Közvállalat, Szabadka: „Már járható a határ a szerb és a magyar állampolgároknak, így a vállalat úgy döntött, hogy megindítja a Szeged-Szabadka járatot, ami majd hétfőn fog elindulni. A régi menetrend szerint, ami azt jelenti, hogy reggel 6 óra 30 perckor indul, és visszafelé Magyarországról, Szegedről pedig 15 óra 40 perckor. Ez hétköznap és szombat, vasárnap, ünnepnap, tehát minden nap folyamatosan fog menni.”

Szabadka-Szeged buszjárat
Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.