Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Ünnepi ügyeletek

2019-04-26
12:50
2019-04-26
13:34
Forrás
Subotica.com
Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Szabadkán a betegek napközben a halasi úton lévő Egészségházban kérhetnek orvosi segítséget, este 8 óra után a Mentőállomás veszi át az ügyeletet reggel 7 óráig. A gyermekrendelőben 8 és 24 óra között fogadják a kis pácienseket. A fogászati rendelőintézet 7-től 13 óráig dolgozik. Szabadkán a Városházánál levő gyógyszertár az ünnepek idején folyamatosan dolgozik, a vényeket is lehet beváltani. Szünetel ma a szemétszállítás is, kivéve Kelebiát és Mišićevót. A Subotica-trans autóbuszai vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A boltok többsége ma dolgozik, de néhány rövidített munkaidővel. A posták közül a határátkelőkön lévők fogadják a befizetéseket. A parkolásért ma nem kell fizetni Szabadka területén. Az önkormányzat ügyfélfogadása szintén szünetel a mai napon.

Szombaton a csantavéri gyógyszertár 8 és 13 óra között, a bajmoki pedig 8-tól 14 óráig várja a pácienseket. Hétfőn a bajmoki gyógyszertár zárva lesz, de a csantavéri dolgozik.

húsvét
ügyelet
pravoszláv

Most

Népszerű

Ebolagyanús pácienset kezelnek

Elszabadult a kongói Ebola-járvány

Megfékezhetetlenné vált a Kongói Demokratikus Köztársaságban kitört Ebola-járvány, s a helyzet olyan súlyos lehet, mint a 2013-2016 közötti, három államra kiterjedő egészségügyi válság idején volt.