Ugrás a tartalomra
Rákóczi Szövetség

Utazás a Rákóczi Szövetséggel

2019-09-04
14:19
2019-09-05
07:40
Forrás
Közlemény
Idén is utazásra buzdítja a Rákóczi Szövetség a középiskolás fiatalokat. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet.

Idén is meghirdeti az október 23-i diákutazási programot a Rákóczi Szövetség. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, a lényeg, hogy a diákok a nemzeti ünnephez kapcsolódva egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak és közös programot szervezzenek. Iskolánként egy autóbusznyi diák utazhat a pályázat keretében, amelyhez a Rákóczi Szövetség - az utazásban résztvevő diákok számától és a megtett távolságtól függően - akár 300 ezer forint utazási támogatást ajánl fel, illetve igény szerint segít a fogadó iskola közvetítésében. Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje október elseje. A Rákóczi Szövetség diákutaztatási programja idén már több mint 15 ezer középiskolásnak teremtett lehetőséget utazásra. A pályázatra október 1-ig lehet jelentkezni.

További információk a szervezet honlapján a www.rakocziszovetseg.org címen.

Rákóczi Szövetség
utazás
középiskola

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.