Ugrás a tartalomra
Rákóczi Szövetség

Utazás a Rákóczi Szövetséggel

2019.09.04
14:19
2019.09.05
07:40
Forrás
Közlemény
Idén is utazásra buzdítja a Rákóczi Szövetség a középiskolás fiatalokat. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet.

Idén is meghirdeti az október 23-i diákutazási programot a Rákóczi Szövetség. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, a lényeg, hogy a diákok a nemzeti ünnephez kapcsolódva egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak és közös programot szervezzenek. Iskolánként egy autóbusznyi diák utazhat a pályázat keretében, amelyhez a Rákóczi Szövetség - az utazásban résztvevő diákok számától és a megtett távolságtól függően - akár 300 ezer forint utazási támogatást ajánl fel, illetve igény szerint segít a fogadó iskola közvetítésében. Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje október elseje. A Rákóczi Szövetség diákutaztatási programja idén már több mint 15 ezer középiskolásnak teremtett lehetőséget utazásra. A pályázatra október 1-ig lehet jelentkezni.

További információk a szervezet honlapján a www.rakocziszovetseg.org címen.

Rákóczi Szövetség
utazás
középiskola

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.