Ugrás a tartalomra
Rákóczi Szövetség

Utazás a Rákóczi Szövetséggel

2019-09-04
14:19
2019-09-05
07:40
Forrás
Közlemény
Idén is utazásra buzdítja a Rákóczi Szövetség a középiskolás fiatalokat. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet.

Idén is meghirdeti az október 23-i diákutazási programot a Rákóczi Szövetség. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, a lényeg, hogy a diákok a nemzeti ünnephez kapcsolódva egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak és közös programot szervezzenek. Iskolánként egy autóbusznyi diák utazhat a pályázat keretében, amelyhez a Rákóczi Szövetség - az utazásban résztvevő diákok számától és a megtett távolságtól függően - akár 300 ezer forint utazási támogatást ajánl fel, illetve igény szerint segít a fogadó iskola közvetítésében. Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje október elseje. A Rákóczi Szövetség diákutaztatási programja idén már több mint 15 ezer középiskolásnak teremtett lehetőséget utazásra. A pályázatra október 1-ig lehet jelentkezni.

További információk a szervezet honlapján a www.rakocziszovetseg.org címen.

Rákóczi Szövetség
utazás
középiskola

Most

17:31

Szibériában is meleg volt a június

Rekordmagas volt a júniusi átlaghőmérséklet a szibériai sarkvidéken - ez derül ki az Európai Unió Földet és a klímaváltozást megfigyelő kutatóprogramjának adataiból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.