Ugrás a tartalomra
Tanjug/Slobodan Miljevic

„A válságstáb tagjai csak a dolgukat végzik”

2021.10.26
13:09
2021.10.26
15:42
Forrás
Pannon RTV
Arcátlanságnak nevezte Zlatibor Lončar, hogy tüntetők dr. Predrag Kon és dr. Bransilav Tidorović otthonai előtt demonstráltak.

A szerb egészségügyi miniszter rámutatott arra, hogy a válságstáb tagjai csak a dolgukat végzik. Továbbá azt javasolta a tüntetőknek, hogy a továbbiakban inkább őt keressék fel.

Zlatibor Lončar, egészségügyi miniszter, Szerbia: „Szeretném javasolni mindazoknak az embereknek, akik dr. Kon és Tiodorović magáncíméhez mentek, hogy többé ezt ne tegyék, mert egyikük sem vétkes semmiben. Őket én választottam a válságstáb tagjai közé, és minden döntésük és javaslatuk mögött én állok. Én vagyok az egyetlen, aki bűnös lehet. Szóval ne menjenek az ő lakásuk elé, jöjjenek az enyém elé.”

Zlatibor Lončar
Dr. Predrag Kon
Dr. Branislav Tiodorović
tüntetés

Most

14:52, Frissítve: 14:57

A fiatalok is szeretnek lovakkal foglalkozni

Fiákerek, fogathajtók és lovasok sokasága vette birtokba vasárnap a zentai Táltos Lovas és Fiákeres Klub tanyáját. 15. alkalommal szervezték meg itt a lovastalálkozót. Különféle ügyességi feladatokban is összemérték tudásukat a lovassportok kedvelői.
11:41, Frissítve: 12:03

Javult Salman Rushdie állapota

Salman Rushdie-t levették a lélegeztetőgépről, már beszélni is tud, állapota javult. Az írót egy New York-i rendezvényen késelték meg pénteken.

Népszerű