Ugrás a tartalomra
Tanjug/Slobodan Miljevic

„A válságstáb tagjai csak a dolgukat végzik”

2021.10.26
13:09
2021.10.26
15:42
Forrás
Pannon RTV
Arcátlanságnak nevezte Zlatibor Lončar, hogy tüntetők dr. Predrag Kon és dr. Bransilav Tidorović otthonai előtt demonstráltak.

A szerb egészségügyi miniszter rámutatott arra, hogy a válságstáb tagjai csak a dolgukat végzik. Továbbá azt javasolta a tüntetőknek, hogy a továbbiakban inkább őt keressék fel.

Zlatibor Lončar, egészségügyi miniszter, Szerbia: „Szeretném javasolni mindazoknak az embereknek, akik dr. Kon és Tiodorović magáncíméhez mentek, hogy többé ezt ne tegyék, mert egyikük sem vétkes semmiben. Őket én választottam a válságstáb tagjai közé, és minden döntésük és javaslatuk mögött én állok. Én vagyok az egyetlen, aki bűnös lehet. Szóval ne menjenek az ő lakásuk elé, jöjjenek az enyém elé.”

Zlatibor Lončar
Dr. Predrag Kon
Dr. Branislav Tiodorović
tüntetés

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.