Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Várja az önkéntes véradókat a Vajdasági Vérátömlesztő Intézet

2021.11.07
14:34
Forrás
Pannon RTV
A jövő héten a tartomány több településére is eljutnak vérgyűjtési akciójuk során.

Hétfőn például Nagykikindán 8:30-tól 13 óráig, Palánkán 8-tól 12-ig és 14-től 18 óráig várják az önkénteseket, mindkét településen a Vöröskereszt épületében. Kedden Nagybecskereken, szintén a Vöröskeresztben zajlik a véradás 15-től 18 óráig.

További részletek a vajdasági településeken lehetséges véradási akciókról a budidavalackrvi.com oldalon találhatók.

véradás
véradási akció
Vajdasági Vérátömlesztő Intézet
Vajdaság

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.