Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Virológus: Nagy kockázatot jelent a gyermekek visszatérése az iskolába

2022.01.22
13:49
Forrás
Magyar Szó
Ezt nyilatkozta dr. Milanko Šekler, aki szerint ebben a pillanatban a gyermekek, főleg az általános iskolások a legvédtelenebbek.

Šekler hozzátette, a tömeges visszatérésük az iskolapadba a téli szünetet követően magas rizikóval jár az influenzafertőzés vagy a koronavírus fertőzés szempontjából. A virológus elmondta támogatja, hogy a Pfizer vakcináján kívül más oltóanyagot is kaphassanak a gyermekek.

Milanko Šekler
virológus
jelenléti oktatás

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.