Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Záróvizsga és érettségi: Hogyan lehet felkészülni járványhelyzetben?

2021-02-22
20:53
2021-02-22
21:46
Forrás
Pannon RTV
A járványhelyzet más tanulási körülményeket teremtett, ezért a Közügyekben utánajártunk, hogyan hatott ez az érettségire való felkészülésre.

Már csak három hónapjuk van a nyolcadikosoknak és a végzős középiskolásoknak, hogy felkészüljenek a záróvizsgára, illetve az érettségire.

Pannon RTV

Miként találták fel magukat a diákok ebben a helyzetben, és hogyan próbálnak nekik segíteni az iskolák, a tanárok, de Vicsek Annamária oktatási államtitkárt is megkérdeztük arról, hogy milyen kihívásoknak kell megfelelniük diákoknak és tanároknak is egyaránt.

Közügyek
záróvizsga
érettségi

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.