Ugrás a tartalomra
Perfect Vision

Zöldhályog szűrés a Perfect Vision Szemészeti Központban

2019-03-19
22:33
2019-03-20
00:37
Forrás
Pannon RTV
Márciusban van a zöldhályog elleni küzdelem világhete. Ebből az alkalomból dr. Ivan Marjanović a Belgrádi Szemészeti Klinika glaukóma specialistája rendelt a Perfect Vision Szemészeti Központban.

A „látás csendes tolvaja”, a glaukóma a vakság második leggyakoribb okozója. Zöldhályogban évente 100 ezer ember betegszik meg Szerbiában. A glaukóma gyakran tünetmentes, és csak kései stádiumban diagnosztizálják

A Perfect Vision már kilenc éve folyamatosan felhívja a figyelmet a zöldhályog veszélyeire. Az idén is ingyenes szemnyomás és látóideg vizsgálatokat végeztek március 11. és 15. között.

A vizsgálatokat dr. Ivan Marjanović a Belgrádi Szemészeti Klinika glaukóma specialistája végezte március 15-én. A vizsgálatok után a szakember minden résztvevőt tanácsokkal látott el, amennyiben szükséges volt, további vizsgálatokat javasolt.

zöldhályog
glaukoma
Perfect Vision

Most

23:10

Vasárnap elnököt választ Ukrajna

Az ukrán elnökválasztás második fordulójában végleg eldől, marad-e az ország államfője Petro Porosenko, vagy átveszi a helyét Volodimir Zelenszkij, a humorista-színész-producer elnökjelölt.
16:59, Frissítve: 19:13

Szép időnk lesz húsvétkor

Kellemes tavaszi időre van kilátás a húsvéti időszakban. A többfelé kialakuló felhőzet időnként megzavarhatja a napsütést. Lehűlés a következő napokban sem várható.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.