Ugrás a tartalomra

Zoran Gojković: Potenciális kockázatot jelentenek, akik külföldön nyaraltak

2020.08.17
12:09
2020.08.17
12:15
Forrás
021.rs
A járványhelyzet továbbra is bizonytalan Vajdaságban.

A kórházakban jelenleg összesen 369 koronavírusos beteget kezelnek - nyilatkozta a Pink Televíziónak Zoran Gojković. A tartományi egészségügyi titkár hozzátette, hogy a Vajdasági Klinikai Központban 122 személy lábadozik, közülük hatan vannak lélegeztetőgépen. Gojković szerint potenciális kockázatot jelentenek azok a szerbiai lakosok, akik külföldön nyaraltak. Leszögezte, döntő fontosságú, hogy augusztus végéig csökkenjen a betegek száma, annak érdekében, hogy ne kerüljön veszélybe a tanévkezdés.

Zoran Gojković
járvány
koronavírus
nyaralás

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.