Ugrás a tartalomra
Pixabay/hangela/illusztráció

Bányaomlás Mianmarban

2019-04-23
15:04
Forrás
hirado.hu
Legalább ötvennégy embert temetett maga alá egy jádekőbányában történt földcsuszamlás az észak-mianmari Kacsin államban, a mentőalakulatok eddig három holttestet emeltek ki – közölték a hatóságok.

Kacsin tartományi képviselője azt mondta, a hétfő este bekövetkezett földcsuszamlás több munkagépet is maga alá temetett. A politikus úgy véli, hogy kevés az esélye annak, hogy túlélőkre bukkanjanak. A mentési munkálatok kedd hajnalban megkezdődtek, és jelenleg is tartanak. Egyébként a környéken, a nem megfelelő biztonsági intézkedések miatt, sokszor történik hasonló szerencsétlenség.

bányaomlás
Mianmar

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.