Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Andrew Harnik

Bekapcsolva maradt Biden mikrofonja, nem válogatta meg a szavait

2022.01.25
12:45
Forrás
index.hu
Bekapcsolva maradt Joe Biden mikrofonja, mindenki hallhatta, ahogy lehülyéz egy újságírót.

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke hétfő este tartott sajtótájékoztatót. Az újságírók már épp mentek volna ki a teremből, amikor a Fox News washingtoni tudósítója, Peter Doocy bekiabált még egy kérdést az elnöknek. Az újságíró arra volt kíváncsi, hogy a növekvő infláció szerinte milyen hatást gyakorol majd az idei kongresszusi választásokra. Biden először, látszólag csak magának, így válaszolt: „Nem, nagyszerű eszköz, még egy kis infláció”. A válasza végére azonban még odabiggyesztette a következőt: „A kurva anyját, de hülye”. A Reuters beszámolója szerint, az incidens után nem sokkal Biden felhívta az újságírót, majd bocsánatot kért, mondván, ebben nem volt „semmi személyes, haver”.

újságíró
mikrofon

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.