Ugrás a tartalomra
Pixabay

Egy Tiktok kihívásba halt bele egy 10 éves kislány

2021-01-24
11:06
Forrás
N1
Egy tíz éves kislány vesztette életét Olaszországban egy TikTok kihívás teljesítése közben. A tragédiába torkollott kihívás célja az volt, hogy a résztvevőknek addig kell fojtogatniuk magukat, amíg el nem ájulnak.

A kislány egy övet tett a nyakára és fojtogatta magát, mindezt videóra is vette. A fiatal lány holttestét az öt éves húga találta meg. Annak ellenére, hogy a mentőket azonnal értesítették az életét már nem tudták megmenteni. A hatóságok nyomoznak az ügyben. Az olasz kormány bejelentette, hogy azok számára, akik az életkorukat nem tudják igazolni, a platformot elérhetetlenné teszik.

TikTok

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 17:24

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.